Over ons

Allround Horeca Group is uw partner als het gaat om personeelsbeleid binnen de recreatie en horeca branche.
Wij verlenen onze diensten op een flexibele, efficiënte, een kwalitatieve goede wijze. U plant bij AHG alleen uren in wanneer u hem of haar nodig heeft. U heeft geen verplichtingen, dat is efficiënt en snel. Wij kunnen op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

Wij kunnen uitzenden, de werving en selectie voor u verzorgen, oproepkrachten leveren, maar ook de payroll verzorgen van uw huidige en toekomstige medewerkers. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de horeca- en recreatie sector evenals in de personeelsbemiddeling onderscheiden wij ons van de andere partijen.

Allround Horeca Group helpt hotels, restaurants, cateraars en recreatieparken door professioneel personeel te leveren, voor een week, een maand of langere periode. Wij staan in de startblokken om bij drukte of evenementen alles vlekkeloos te laten verlopen tegen concurrerende tarieven.

images

Wij hebben direct inzetbaar personeel in de horecabranché beschikbaar dus...

Neem contact op

Waarom Allround Horeca Group ?

Veel horeca ondernemers hebben de afgelopen jaren via AHG succesvol gezocht naar horecapersoneel. Al jaren is Allround Horeca Group B.V. een succesvolle en groeiende uitzendorganisatie, met als specialisatie: “de Horeca-Sector”. De kracht van AHG is: luisteren naar uw wensen en hier adequaat op inspelen. Zoekt u kamerhulp, een kok of ander horecapersoneel, laat dit gerust aan AHG over.
U zoekt een specialist? Deze heeft u nu gevonden!

images

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar (tijdelijke) gastvrije horecamedewerkers of hostesses? Laat dan uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Allround Horeca Group B.V.

  • Call : 0118-236055
  • Email : info@allroundhorecagroup.nl
  • Bluesroute 29, 4337 WG, Middelburg