allround horeca group

Allround Horeca Group

Allround Horeca Group

Speciaal voor Zeeuwse opdrachtgevers die opzoek zijn naar horecapersoneel, hotelpersoneel, cateringspersoneel en strandpersoneel. Allround Horeca Group is een gespecialiseerd uitzendbureau voor het personeelsbeleid binnen de horeca- en recreatiesector.

Allround Horeca Group is al ruim tien jaar actief op het gebied van selecteren, uitzenden en trainen van personeel voor de Zeeuwse horeca branche.
Wij kunnen personeel leveren dat voldoet aan al uw wensen. Hiervoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld die in de loop der jaren ons positie op het gebied van horecapersoneel heeft versterkt.

Flexibiliteit stroomt door ons DNA! En dat pakt voor u goed uit!

Wij begrijpen als geen ander het belang van flexibele arbeidskrachten en kunnen door onze expertise de juiste mensen op de juiste plaats zetten.
Wij kunnen uitzenden, de werving en selectie voor u verzorgen, oproepkrachten leveren, maar ook de payroll verzorgen van uw huidige en toekomstige medewerkers.

Onze mensen worden van tevoren gescreend en zorgvuldig geselecteerd aan de hand van onze kernwaarden en uw wensen & eisen. Daarnaast krijgen alle medewerkers een praktische horeca training om te leren hoe het beste om te gaan met veel voorkomende situaties tijdens het werk.

Leave a Reply