Horecapersoneel

Horecapersoneel

Horecapersoneel

De zomer is voor de Zeeuwse horeca een gouden periode. Toeristen komen vanuit alle uithoeken om een stukje Zeeland te proeven en dat is voor horeca bedrijven een gouden kans om te laten zien wat zij in huis hebben. Tegelijkertijd is het ook een periode van chaos. De vakantie is begonnen en jouw horecapersoneel wil dan vrij krijgen, terwijl jij ze juist op dit moment het hardst nodig hebt. Dit is een eeuwige “dilemma” voor de meeste horeca bedrijven.

Hieronder een kort fragment over dit probleem (Bron: Omroepzeeland)

Hoe ga jij hiermee om?

Natuurlijk heeft iedere horeca bedrijf zij eigen manier voor het oplossen van dit probleem maar dit verloopt niet altijd makkelijk.
Gelukkig heeft Allround Horeca Group hier voor eens en altijd een oplossing voor! Wij snappen het belang van flexibiliteit en de kracht van samenwerken.

Hieronder een korte uitleg wat Allround Horeca Group kan bieden.

Snel personeel nodig voor een aantal dagen/weken/maanden? Geen probleem! Wij beschikken over gekwalificeerd personeel met ervaring in de horeca branche.

Vakkundig personeel nodig voor een langere periode? Geen enkel probleem! Wij kunnen zeer ervaren personeel leveren tegen scherpe tarieven.

Selectie:
Al onze medewerkers worden van tevoren gescreend op ervaring. Wij selecteren de meest geschikte personeel. Hierna krijgt het personeel een praktische horeca training. Zo leren zij wat belangrijk is en hoe zij het beste aan al jouw wensen en de wensen van de klant kunnen voldoen.

“Allround Horeca Group is al 10 jaar actief in het helpen van Horeca en recreatie organisaties in Zeeland.”

Horecapersoneel nodig? Neem contact op met Allround Horeca Group.
info@allroundhorecagroup.nl
0118-236055

 

Leave a Reply